sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

Blog

Home / E-Commerce Content  / Zie het scherp!
Glasses

Verkoop jij brillen en/of zonnebrillen? Verkoop je zo ook online? Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om content van hoge kwaliteit te verkrijgen. Met name productfoto’s laten helaas vaak te wensen over.

Paxshot.com heeft gelukkig de benodigde ervaring om je productfotografie op het gewenste niveau te krijgen. We hebben al meer dan 10.000 brillen geschoten van bekende brillen en zonnebrillen merken als Ray Ban, Tom Ford, Persol, Celine, Dior en retailer GrandVision. Wij weten wat nodig is om online te shinen.

Hier de 6 belangrijkste punten van productfotografie voor brillen en zonnebrillen:

 

1. Consistentie

Niets leidt zo veel af als een een overzichtspagina met fotos die verschillen in maat, achtergrondkleur, schaduw, etc. Consistentie zorgt voor rust en overzicht. Bovendien straalt het kwaliteit en professionaliteit uit.

Consistentie

 

2. Uniformiteit

Kies altijd voor dezelfde hoek. 15 graden van bovenaf. Of juist recht van voren. Of beide (hierover later meer). Dit lijkt simpel maar in de praktijk blijkt het toch altijd lastig dit strak te krijgen. Special hiervoor hebben wij technieken en software ontwikkeld. Wij garanderen 100% uniformiteit, wel zo fijn.

Uniformiteit

 

3. Kleurechtheid

Retourzendingen, als verkoper wil je er zo min mogelijk van. Het kost te veel geld en tijd. Verminder het aantal retourzendingen door exact de correcte kleur(en) weer te geven. Onze specialistische hardware zorgt er voor dat je over de kleuren van je product geen zorgen meer hoeft te maken.

Kleurechtheid

 

4. Aantal foto’s

Hoe meer foto’s hoe beter. Van alle kanten. Uit alle hoeken. Exacte maten en vormen van brillen op basis van 1 foto zijn niet of nauwelijks in te schatten. Combineer daarom foto’s uit meerdere hoeken zodat de consument de juiste inschatting kan maken. Wij bieden kortingen voor meerdere fotos van hetzelfde product.

Hoeveelheid foto’s

 

5. Zoom

Je brillen komen het beste tot hun recht als er een zoomfunctie op de foto zit. Met name versieringen, merknamen, logo’s, scharnieren en rivets verdienen het extra onder de loep genomen te worden. Onze software maakt het mogelijk in 1 klik een extra laag voor zoom bij te voegen.

Zoom

 

6. 360 of Virtual Try On

Voor de ultieme online product ervaring moet je 360 graden fotografie of Virtual Try On (VTO) hebben. Het stelt de potentiële klant in staat het product goed te besturen of zelfs virtueel op te zetten! Dichter bij ‘the real thing’ is niet mogelijk. Hogere kans op conversie bestaat niet bovendien.

360 of Virtual Try On
Zo, nu heb jij de belangrijkste zaken op het gebied van brillen fotografie ook weer helemaal scherp. Vragen? Bel 020 8943110!

Wij zijn Paxshot, we helpen je meer te verkopen. Zie www.paxshot.com/pricing/ voor onze mes scherpe prijzen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.