sidearea-img-1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
sidearea-img-2 sidearea-img-3 sidearea-img-4 sidearea-img-5

Recent News

Newsletter

Blog

Home / E-Commerce Content  / Online product content, wat is wat?
Photo table for product photography in a studio

Paxshot levert zinvolle en intuïtieve content waarmee merken en retailers hogere conversie en merk waardering bewerkstelligen. Wij doen dat door gebruik te maken van de juiste combinatie van visuele media en copy teksten. Tezamen creëren de verschillende delen content een verbindende merk ervaring. Dit zijn de content diensten die we momenteel aanbieden:

 

Productfotografie

Duidelijke, consistente en kwalitatief hoogwaardige product packshots zijn de sleutel tot het online succes van elk product. Met behulp van onze high-res camera’s, high-tech verlichting, high-definition software en high-end fotografen kan Paxshot.com kan grote hoeveelheden packshots voor al uw producten maken.

 

360° fotografie

Wil je de online ervaring met uw producten verbeteren? Zoek niet verder! Paxshot’s 360 graden productfotografie laat u de meest dynamische en visueel-stimulerende product ervaringen ooit maken.

 

2D / 3D Rendering

Professionele productfotografie zorgt ervoor dat je producten er goed uitzien, maar met de hulp van 3D-rendering, kunnen ze er vlekkeloos uit zien! Door het combineren van expertise, oog voor detail en de meest geavanceerde grafische vormgeving software in de markt kunnen we prachtige 2D of 3D grafische modellen produceren. De render maakt van online verkoop kinderspel.

 

SEO copywriting

Vraag je je af hoe je ervoor kan zorgen dat je producten beter te vinden zijn op retail websites van derden? Laat dat maar aan ons over. Ons team van SEO copywriters zullen analyseren waar de optimalisatie kansen voor je producten liggen en de bijbehorende copy teksten schrijven. Kortom, content die de verkoop stuwd!


Mobile-ready beelden

Goede productafbeeldingen zijn doorslaggevend voor e-commerce succes. Maar met het toenemende percentage clicks en verkoop via het mobiele kanaal moeten productmarketers hun foto’s optimaliseren voor mobiel gebruik. De term ‘mobile-ready beelden’ of ‘Mobile Ready Hero Images’ werd geïntroduceerd door de Universiteit van Cambridge en Unilever in een gecombineerde studie die aanbevelingen deed voor het ontwerpen van media die uitermate geschikt zijn wanneer ze bekeken worden op mobiele apparaten.

 

Content Influencer Marketing

Jouw producten in de digitale spotlight? Paxshot.com biedt in samenwerking met onze partners een rits aan ‘Influencer Marketing’ opties. Zo kun je bijvoorbeeld een bekende Youtuber of Instagrammer jouw producten laten aanprijzen. Deze vorm van marketing is zeer gericht en daardoor zeer effectief.

 

Video productie

Toon uw producten in actie om vertrouwen van de consument online te kweken. Paxshot creëert korte en boeiende e-commerce videos om online bezoekers om te zetten in kopers.

Wij zijn Paxshot, we helpen je meer te verkopen. Voor meer info zie www.paxshot.com of bel 020 8943110.